top of page

Lancering betaaljezorgnota.nl





We zijn verheugd om na een maandenlange voorbereiding vandaag een opwindend hoofdstuk aan te kondigen in de wereld van zorgfacturatie. Het is met grote trots dat we de officiële lancering aankondigen van Betaaljezorgnota.nl!


Een nieuwe standaard in de opvolging van jouw zorgnota's

betaaljezorgnota.nl vertegenwoordigt een geheel nieuwe benadering van opvolging van zorgnota's. We begrijpen de administratieve uitdagingen waarmee zorgverleners dagelijks worden geconfronteerd, en we hebben een platform ontwikkeld dat is ontworpen om deze uitdagingen aan te pakken.


Wat maakt ons anders?

Met betaaljezorgnota.nl behouden zorgverleners de volledige controle over hun zorgfacturatieproces. We geven je de tools en de technologie om zelf het proces in te richten, terwijl we innovatieve oplossingen bieden om patiënten te ondersteunen bij het nakomen van hun verplichtingen.


Wat kun je verwachten?


- Betaalgemak voor patiënten: Maak jouw patiënten gemakkelijk om online te betalen met vriendelijke betaalverzoeken en tref eventueel flexibele betalingsregelingen.


- Leesbare betaalverzoeken: Doordat we B1-taalgebruik en pictogrammen toepassen, kunnen we de boodschap overbrengen met minimale tekst, zonder afbreuk te doen aan de juridische geldigheid van het document. Dit zorgt ervoor dat de boodschap begrijpelijk is voor een breed publiek, inclusief mensen die moeite hebben met complexe taal.


- Eenvoudig betalingsregelingen treffen: Jouw klanten kunnen eenvoudig zelfstandig een betalingsregeling treffen. Doordat we jouw klanten herinneren aan openstaande nota's, maar er ook op wijzen dat wanneer het even niet uit komt, ze zelfstandig een regeling kunnen treffen.


- Controle over je eigen proces: Bepaal zelf hoe en wanneer je patiënten aanschrijft, zodat je niet het volledige proces uit handen geeft.


- Innovatie in zorgfacturatie: Profiteer van geavanceerde technologie die je in staat stelt om zorgnota's veilig op te volgen op jouw manier.


- Ontvang zelf de incassokosten: Wij zijn van mening dat buitengerechtelijke incassokosten een schadevergoeding voor de schuldeiser zijn, en niet een standaard vergoeding voor het incassobureau. Bij betaaljezorgnota.nl komen de incassokosten dus aan de zorgverlener toe.


We nodigen iedereen uit om onze website te bezoeken op www.betaaljezorgnota.nl om meer te weten te komen over ons platform en hoe we zorgverleners kunnen ondersteunen.


Word lid van onze community

We nodigen je uit om deel uit te maken van onze nieuwe community en help de toekomst van zorgfacturatie mee vorm te geven. Volg ons op LinkedIn voor updates, nieuws en inzichten over zorgfacturatie en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.







Bedankt voor jullie steun en enthousiasme terwijl we de lancering van betaaljezorgnota.nl vieren. Wanneer je een account aanmaakt op betaaljezorgnota'.nl krijg je € 250,00 tegoed om betaaljezorgnota.nl uit te proberen.


Samen streven we ernaar om zorgfacturatie gemakkelijker en efficiënter te maken voor zorgverleners én patiënten.






bottom of page